my motivation insights

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

"Persoonlijke ontwikkeling begint bij goed zelfinzicht"

Het kleurenprofiel van My Motivation Insights is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties. Het geeft snel, betrouwbaar en begrijpelijk zelfinzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt verbeteren.

My Motivations werkt met een persoonlijk profiel en een business profiel.

Persoonlijk profiel

Mensen beter laten functioneren door meer inzicht in zichzelf én een ander te geven. Dit maakt communiceren een stuk eenvoudiger.

 

Leer waar jouw talenten liggen en herken die van een ander. Ga uit van je eigen kracht. Waar je minder goed in bent is ondergeschikt aan jouw sterke punten. Jezelf en anderen beter leren begrijpen. Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw kwaliteiten en jouw valkuilen? Of het nu gaat over werk, privéleven of studiekeuze: het kleurenprofiel helpt je op weg. Het wetenschappelijk onderbouwd rapport dat uit de test voortkomt, geeft verrassende inzichten in wie jij bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Een blauwdruk van jouw innerlijk, waar je een heel leven lang profijt van hebt.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Voor wie is het persoonlijkheidsprofiel?

   Voor mensen:
 

 • die inzicht willen in hun drijfveren in werk- en in privésituaties
   

 • die hulp nodig hebben bij twijfel over bepaalde keuzes
   

 • die duidelijkheid zoeken over de werkomgeving waar hij of zij  het best tot zijn of haar  recht komt
   

 • die inzicht willen in wat je zou kunnen doen om nog meer in je eigen kracht te komen, zodat je maximaal gebruik kunt maken van je energiegevers
   

 • die in staat gesteld willen worden om persoonlijke effectiviteit te verhogen en de communicatie met anderen te verbeteren

 

Tarieven

Persoonlijk profiel

 • Je krijgt toegang tot een online vragenlijst, welke je in ca. 20 minuten kan invullen. Op basis van jouw antwoorden ontstaat er een kleurenprofiel wat jou kan helpen bij het herkennen van bepaald gedrag en het maken van keuzes.

 

 • In een 1 uur durend gesprek kijken we samen naar de uitkomst van jouw kleurenprofiel en wat dit voor jouw persoonlijke situatie kan betekenen. 

Investering

EUR 150,- incl. BTW, excl. evt. reis- en locatiekosten

2020 Change Factory