Over inge

"Trust your intuition and success will follow"

Na jaren in de zakelijke dienstverlening werkzaam te zijn geweest, werk ik sinds 2017 als zelfstandig coach, trainer en adviseur.

In mijn werk als accountmanager bij verschillende banken genoot ik ervan mensen te helpen hun dromen te realiseren. Of dat nu ging om de aankoop van een eerste of volgend huis, de start of overname van een onderneming of het financieren van een bedrijfspand, telkens stond de droom van de persoon of ondernemer centraal. Met veel plezier en toewijding heb ik mijn werk gedaan. Tot ik merkte dat de kaders waarbinnen ik mijn werk mocht doen, steeds krapper werden en ik niet meer kon voldoen aan mijn eigen waarden en verlangens. Ondanks dat, vond ik het heel moeilijk een andere keuze te maken. 

Tot ik plotseling ernstig ziek werd. Daar waar ik zelf geen keuze durfde te maken, deed mijn lichaam dat voor me. Ik kon dit werk niet langer doen, hoe ik ook verweven was met de mooie bedrijven waar ik heb mogen werken. Na een periode van herstel en revalidatie besloot ik dat wat ik het mooiste vond in mijn werk, op een andere manier invulling te gaan geven. 

 

In mijn werk in het bedrijfsleven heb ik ervaren wat de invloed van een hoge werkdruk, stress, veranderingen en reorganisaties met mensen doet. Mede hierdoor en door opleidingen en ervaring, heb ik leren werken op het snijvlak van mens en organisatie.

​In coaching maak ik vooral gebruik van de technieken uit de effectieve Acceptance and Commitment Therapy, gecombineerd met de wetenschappelijke inzichten over de effecten van voeding en stress op onze gezondheid. 

In trainingen of workshops kijk en adviseer ik vooral gedragsmatig naar en over verzuimvraagstukken. De kernwoorden zijn hierbij autonomie, leiderschap en verantwoordelijkheid.

Mijn eigen zoektocht naar geluk en gezondheid gebruik ik geregeld in coachings en trainingen. Niet omdat ik alle wijsheid in pacht heb, maar wel omdat mijn ervaring iemand anders kan helpen en ook kan aanzetten tot actie. Verhalen en metaforen gebruik ik om deelnemers uit te dagen op onderzoek te gaan naar wat het voor hen kan betekenen. 

Wanneer ik je mag begeleiden in jouw of jullie proces dan stel je jezelf in de gelegenheid om structureel dingen in je leven of organisatie te veranderen.

Ik ben getrouwd met Alexander en samen hebben wij 2 zoons, Florian en Julius.

.

2020 Change Factory